ÁSZF

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. §-ának, értelmében, a szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet alapján a következőket rendeli el. A fogyasztót megilleti az elállás joga. A megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, és visszaküldheti a megvásárolt terméket, amennyiben azonban nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt okozott a termékben, úgy az eladó igényt tarthat anyagi kárának megtérítésére. Speciális esetekben, például egyedi grafikával, emblémával, hímzéssel ellátott termékeknél vagy olyan esetkben mikor a termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy a termék vásárló személyéhez kötött, vagy kifejezetten annak kérésére állítják elő és a szállító vásárlói utasításra már megkezdte az egyedi termék gyártását, vásárlót nem illeti meg az elállás joga. Elállás esetén a szállító köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. Az elállás miatti visszaszolgáltatással kapcsolatos költségeket a vásárló fizeti.

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt megteheti az info@jampolo.com e- mail címre küldött levélben vagy postai úton írásban az alábbi címre tértivevényesen küldött levélben: Jampolo Kft., 6000 Kecskemét, Matkói út 16. A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálattal juttassa vissza címünkre. A postázási költségek ebben az esetben vásárlót terhelik. Utánvétellel feladott postacsomag küldeményeket nem áll módunkban átvenni. Kérjük vegye figyelembe, hogy használt vagy sérült termékek esetében a visszavétel nem lehetséges!

Előre utalás esetén a jóváírás napján, legrosszabb esetben a jóváírást követő 72 órán belül tudjuk a megrendelt pólókat átadni szerződött futár-partnerünknek. A kiszállítás legrosszabb esetben 5 munaknap. A futárcég hibájából származó esetleges késésekért nem tudjuk vállalni a felelősséget.